קפה טוב הוא לא רק עניין של טמפרטורה והקצפה נכונה של החלב, כדי להגיע לכוס הקפה המושלמת (ואני לא מדבר על הטעם – זה כבר עניין סובייקטיבי) יש לשים לב להרבה פרטים: זן הצמח, אופן הטיפול בפרי משלב הקטיף ועד שלב האריזה, טריות ואופן האחסנה של פולי הקפה ואז מגיע שלב הקלייה.
שתיית קפה קר זו דרך מצויינת לעבור את הקיץ בבטחה. תכירו שיטה שלא כל כך מוכרת בארץ (אולי בגלל חוסר היכולת שלנו לדחות סיפוקים) אבל בעולם היא פופולרית מאוד, חליטת קפה קר.
כולנו, באופן כלכך ישראלי, נמצאים הרבה בחוץ בתקופה הזו אם זה בחופשת הפסח, ל״ג בעומר או סתם כל סופ״ש שמתאים לטיול. לאחרונה אני מוצא את עצמי לא מעט מטייל בטבע, עכשיו שתבינו, אני לחלוטין איש של עיר.